General Information

Req #
WD00013186
Career area:
Marketing
Country/Region:
Netherlands
State:
North Holland
City:
Amsterdam
Date:
Thursday, October 28, 2021
Working time:
Full-time

Why Work at Lenovo

Here at Lenovo, we believe in smarter technology for all, so we spend our time building a society that’s brighter and more inclusive. And we go big. No, not big—huge. 

We’re a US$60 billion revenue Fortune Global 500 company serving customers in 180 markets around the world. Focused on a bold vision to deliver smarter technology for all, we are developing world-changing technologies that power (through devices and infrastructure) and empower (through solutions, services and software) millions of customers every day and together create a more inclusive, trustworthy and sustainable digital society for everyone, everywhere. 

The one thing that’s missing? Well… you...

Description and Requirements

Onze marketing afdeling is verantwoordelijk voor zowel B2B projecten (met business partners zoals Central Point, Tech Data, etc) als B2C projecten (met retailers zoals Bol, Coolblue, Media Markt, etc). Het is een combinatie van Nederland en Belgie. Het team houdt zich op dagelijkse basis bezig met het beheer van de marketing campagnes, de on- en offline content en branding. Het is een mix van veel operationele taken en grotere, strategische projecten. 

Beschik je over sterke communicatieve en commerciële marketing vaardigheden, heb je enige marktkennis en ben jij een echte teamspeler? Dan is deze stage wellicht een leuke uitdaging voor jou! Gedurende jouw stageperiode zul je actief meedraaien in het marketing team bij het uitsturen van interne (marketing) communicatie, met retailers en business partners schakelen om de juiste uitingen op de juiste plek op het juiste moment te plaatsen, en het ondersteunen van de marketing managers bij het verkrijgen van "proof of execution" en resultaten van campagnes. 

Wie ben jij? Je bent een enthousiaste en gemotiveerde HBO of WO student in een van de volgende richtingen: E-Commerce, Commerciële economie, Global Marketing en Sales of International Business Management. Daarnaast ben je op zoek naar een stage voor de periode van minimaal 5 a 6 maanden. Je bent assertief en nieuwsgierig van aard. Een afwachtende houding past dan ook totaal niet bij je, omdat je juist zelf graag het initiatief neemt. Je voelt je thuis in een professionele omgeving en je bent in staat om zelfstandig en accuraat aan het werk te gaan. Dat je ervaring hebt met MS Office spreekt voor zich. Bovendien ga je klantgericht te werk en communiceer je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast ben je niet bang om de telefoon op te pakken als je iets moet regelen. Je hebt passie voor innovatie en nieuwe business gedreven door technologie. 

Wat bieden wij? Een leuke en uitdagende meewerkstage waarin je de mogelijkheid krijgt praktijkervaring op te doen. Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig (mee) te werken in een internationale marketing organisatie. Bovendien bieden wij een leuke stagevergoeding. De standplaats waar jij je werkzaamheden gaat verrichten is Lenovo, naast de Arena in Amsterdam. 

Geïnteresseerd? Ben je geïnteresseerd en wil jij deel uitmaken van ons team, aarzel dan niet en solliciteer snel! 

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Marjolijn van Dingenen mdingenen@lenovo.com